Moštování
Jablka na moštování nebo hrušky přivezete, nasypete do násypníku a na konci linky stáčíte mošt.
Kapacita linky je 500 kg/hodinu. Kapacita pasterizéru je 80 l/hodinu.
Minimální množství ovoce je 40 kg, pro pasterizaci 20 l.
Celý proces vidíte, vždy máte jistotu, že si odvezete mošt z toho, co jste si přivezli.
Pro Váš komfort doporučujeme objednání termínu, abyste nečekali ve frontě. Přijedete a Vaše ovoce jde hned na linku.
Ilustrativní obrázek
Proces našeho moštování:
Z násypníku se ovoce vyveze na třídící stůl, kde si sami ještě můžete případně přebrat nahnilé kusy. Odtud jde již vše samo, vy jste u celého procesu, vidíte, jak mošt teče, můžete si ho ochutnat, můžete se přesvědčit i o kvalitě vylisování.
Naše moštovací linka